Terence Conran, Jennie Bolsenbroek - Terence Conran's wonen

Schrijver:
Titel: Terence Conran's wonen
ISBN: 9789024604982
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Wij reageren intuïtief opeen comfortabele woonomgeving. Ik heb het altijd als een groot compliment beschouwd als iemand die bij mij op bezoek kwam ongevraagd zijn jas uitdeed en zich in mijn huis net zo op zijn gemak voelde als ik.' U zo op uw gemak voelen is beslist niet toevallig, integendeel, comfort, eenvoud, genot en praktisch nut zijn de natuurlijke neveneffecten van een goed ontwerp, een combinatie van intelligent plannen, het maken van onderbouwde keuzen en het bedenken van creatieve toepassingen.
Thuis zijn we maar al te vaak bereid genoegen te nemen met tweederangs spullen en ongemakken die op zich misschien te verwaarlozen zijn, maar bij elkaar ons welzijn kunnen ondermijnen. Omdat het moderne leven steeds complexer en sneller wordt, moet het huis hieraan worden aangepast; het moet tevens een tegengif zijn tegen spanningen en stress, een plek waar u zich kunt ontspannen, op adem kunt komen en u zelf kunt zijn. Steeds meer mensen werken thuis - waardoor het voor een deel een functie krijgt die tegengesteld lijkt aan plezierig en comfortabel wonen - en dat maakt de behoefte aan het zich welbevinden alleen maar groter. Ik hoop dat dit boek u zal stimuleren de basiselementen opnieuw te bekijken en ze beter tot hun recht te laten komen. Maar er is nog een ander belangrijk aspect aan comfortabel wonen: de instelling om van de kleinste details en taken in huis te genieten. Proust gaf eens een ontevreden jongeman die van paleisachtige luxe droomde het advies zijn ogen te open voor de schoonheid van eenvoudige, alledaagse dingen. Bedenk ook eens hoe velen van ons hun vakantie doorbrengen onder veel eenvoudiger omstandigheden dan thuis - in een minieme behuizing, met rudimentaire voorzieningen, levend uit de koffers en met voedsel van de plaatselijke markt; we redden het heel goed met een tiende van de spullen die we thuis hebben. Het mooiste souvenir dat we van vakantie kunnen meenemen, is misschien de wil het alledaagse leven meer af te stemmen op de dingen waar we echt van genieten. Ik geloof dat waar en hoe we wonen van fundamenteel belang is voor ons welzijn. Zulke afwegingen zijn te belangrijk om slechts tot een vakantie te beperken en voor de rest van het jaar uit de weg te gaan.'
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Terence Conran, Jennie Bolsenbroek - Terence Conran's wonen