Silvia Arazi - Zanglerares

Schrijver:
Titel: Zanglerares
ISBN: 9789028419384
Uitgever: Wereldbibliotheek
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wachtend op haar wekelijkse zangles raakt Ana gefascineerd door een prachtige stem vanachter de gesloten deur van haar zanglerares. Helemaal in de war raakt ze, wanneer ze de nieuwe leerlinge die bij deze stem hoort, Ursula, leert kennen. Wanneer Ursula bij haar thuis ontvangt, blijkt ook haar man Federico zich aangetrokken te voelen tot deze vrouw, van wie een geheimzinnige verleiding uitgaat. Zonder dat ze het aanvankelijk van elkaar weten, krijgt zowel Ana als Federico een verhouding met Ursula. Daarmee wordt een ontwikkeling in gang gezet, die geen van drieën nog kan keren.
In deze roman schrijft Silvia Arazi over een milieu waarmee zijzelf vertrouwd is, de wereld van de klassieke zang. Als een rode draad weeft zij het raadsel van het talent en het wonder van de artistieke schepping door de levens van drie hoofdpersonen. Ana, de vertellende ik-figuur, is zeer musicaal, maar haar stem is te bescheiden voor een grote carrière. Ursula is begiftigd met een stem die de toebehoorder diep raakt, en kan alle grote podia van de wereld veroveren. Federico is uiterst gedreven en ambitieus, maar zijn talent is te klein. Deze drie zo verschillende levens vermengen zich tot een gemeenschappelijke geschiedenis en aan dan elk hun eigen weg.
Met haar ingetogen, suggestieve manier van vertellen verkent Arazi in De zanglerares de donkere kamers van de menselijk ziel. Van wat zich in het onderbewuste van de personages afspeelt kunnen we hooguit een vermoeden hebben.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Silvia Arazi - Zanglerares