Bharat Thakur - Yoga Voor Het Hele Gezin

Schrijver:
Titel: Yoga Voor Het Hele Gezin
ISBN: 9788174363428
Uitgever: Thakur
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Yoga is eenvoudigweg de synthese tussen een ontwaakte geest en een gezond lichaam. De beoefening van yoga verhoogt de kracht van het lichaam en het herstellingsvermogen, en verbetert het algehele welzijn zonder agressief in te grijpen in de natuurlijke functionering. Yoga leidt, van afhankelijkheid van fysieke hulpmiddelen naar een intellectuele staat van welzijn. Het is de praktische leer voor het bereiken van de ultieme levensvervulling - 'moksha'.
Yoga voor het gezin is een poging om het hele gezin te laten deelnemen aan het genot van de uitwerkingen van yoga, die leiden tot de laatste toegang tot het kenbare.
Het doel van dit boek is het tegengaan van de misvatting dat yoga alleen bedoeld zou zijn voor ouderen en zieken. Het boek is verdeeld in afzonderlijke hoofdstukken, zoals yoga voor partners, yoga voor zwangere vrouwen en yoga voor kinderen.
Yoga voor het gezin biedt ook een 41-daags transformatie-proces Kayakalp - dat als doel heeft het verouderingsproces te vertragen, volgens de traditie van de oude meesters en wetenschappers. Dit boek heeft een holistische benadering met als doel te zorgen voor groei op elk niveau: fysiek, mentaal, emotioneel, psychologisch en spiritueel.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bharat Thakur - Yoga Voor Het Hele Gezin