Jeffrey Steingarten - Man Who Ate Everything

Schrijver:
Titel: Man Who Ate Everything
ISBN: 9780755315208
Uitgever: Headline
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Man Who Ate Everything' is een culinaire reisgids geschreven door Jeffrey Steingarten. In dit boek neemt Steingarten de lezers mee op een avontuurlijke ontdekkingsreis door de wereld van eten en koken.

Steingarten, een vooraanstaande voedselcriticus en voormalig advocaat, staat bekend om zijn onverzadigbare nieuwsgierigheid en zijn onconventionele benadering van eten. In 'Man Who Ate Everything' deelt hij zijn persoonlijke ervaringen, observaties en experimenten op het gebied van voedsel.

Het boek is opgedeeld in verschillende hoofdstukken, elk gewijd aan een specifiek onderwerp of ingrediënt. Steingarten behandelt een breed scala aan onderwerpen, variërend van de perfecte hamburger tot de kunst van het bakken van brood. Hij onderzoekt ook de wetenschap achter koken en de invloed van verschillende culturen op culinaire tradities.

Wat dit boek uniek maakt, is de humoristische en vaak zelfspot van Steingarten. Hij beschrijft zijn eigen culinaire avonturen, inclusief zijn mislukkingen en blunders in de keuken. Zijn schrijfstijl is levendig en meeslepend, waardoor de lezers zich kunnen identificeren met zijn passie voor eten en zijn vastberadenheid om de perfecte smaak te vinden.

Naast zijn persoonlijke verhalen bevat 'Man Who Ate Everything' ook talloze recepten, kooktips en aanbevelingen voor restaurants en culinaire bestemmingen over de hele wereld. Steingarten deelt zijn kennis en expertise op een toegankelijke manier, waardoor zelfs beginnende koks geïnspireerd worden om de keuken in te duiken en nieuwe gerechten uit te proberen.

Het boek is niet alleen bedoeld voor fijnproevers en kookliefhebbers, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in de culturele en historische aspecten van voedsel. Steingarten neemt de lezers mee op een reis door de tijd en laat hen kennismaken met de oorsprong en evolutie van verschillende gerechten en ingrediënten.

'Man Who Ate Everything' is een boeiende en vermakelijke leeservaring voor iedereen die van eten houdt. Het combineert humor, wetenschap en culinaire avonturen op een unieke manier. Of je nu een ervaren kok bent of gewoon graag lekker eet, dit boek zal je zeker inspireren om nieuwe smaken te ontdekken en je eigen culinaire grenzen te verleggen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jeffrey Steingarten - Man Who Ate Everything