Marcel Heerink, Suzanne Pinkster - Onderzoek in zorg en welzijn

Schrijver:
Titel: Onderzoek in zorg en welzijn
ISBN: 9789043024075
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed, specifieke informatie: we kunnen niet garanderen dat de toegangscode nog werkt
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Onderzoek in zorg en welzijn is een praktische inleiding in de onderzoeksmethodologie voor sociaalagogische opleidingen. Om goed onderzoek te kunnen doen, is een juiste onderzoekshouding belangrijk. Dit boek biedt een helder overzicht met duidelijke aanknopingspunten voor het opzetten, uitvoeren en verwerken van een onderzoek.

Deze tweede editie besteedt ruim aandacht aan de ontwikkeling van elementaire
onderzoeksvaardigheden aan de hand van toegankelijke voorbeelden uit de praktijk. Na een algemene introductie bieden de stappenwijzer en de methodenwijzer de student handvatten bij het opzetten van een onderzoek en het uitwerken van de juiste onderzoeksmethoden. Ten slotte wordt ingegaan op het verwerken en presenteren van de gegevens, met handleidingen voor het gebruik van SPSS en Excel.

Onderzoek in zorg en welzijn is bedoeld voor studenten aan sociaalagogische opleidingen die onderzoek gaan doen. De praktijkgerichte opzet maakt het boek ook geschikt voor zelfstudie en als ondersteuning bij een (afstudeer)onderzoek.

Dit boek wordt geleverd met een toegangscode voor Pearson XTRA.
Op www.pearsonxtra.nl staat voor zowel studenten als docenten aanvullend studie en lesmateriaal, zoals een digitale versie van het boek, weblinks, een beeldbank en de antwoorden op de vragen en opdrachten uit het boek.

Marcel Heerink werkt als onderzoeker en docent onderzoekstechnieken bij Hogeschool Windesheim Flevoland. Suzanne Pinkster-Schalken is docent pedagogiek, onderwijskunde en psychologie aan de Hogeschool Windesheim Zwolle. Marleen Bratti-van der Werf is als onderzoeker en docent onderzoekstechnieken verbonden aan de Academie Mens & Maatschappij van Saxion Hogescholen voor de opleidingen MWD en SPH.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marcel Heerink, Suzanne Pinkster - Onderzoek in zorg en welzijn