Mary Ann Shaffer, Annie Barrows - Deine Juliet

Schrijver:
Titel: Deine Juliet
ISBN: 9783442713844
Uitgever: Btb Taschenbuch
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Deine Juliet' is een epistolaire roman geschreven door Mary Ann Shaffer en Annie Barrows. Het verhaal speelt zich af in het jaar 1946, kort na de Tweede Wereldoorlog, en volgt het leven van de jonge schrijfster Juliet Ashton.

Juliet is op zoek naar een nieuw onderwerp voor haar volgende boek wanneer ze een brief ontvangt van een man genaamd Dawsey Adams, die op het eiland Guernsey woont. Dawsey is lid van de Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society, een boekenclub die werd opgericht tijdens de oorlog als een dekmantel om te voorkomen dat de Duitse bezetters hen zouden betrappen op het lezen van verboden boeken. Intrigerend door de naam van de club, begint Juliet een correspondentie met Dawsey en de andere leden van de club.

Terwijl Juliet meer te weten komt over de leden van de Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society, wordt ze steeds meer gefascineerd door hun verhalen en ervaringen tijdens de oorlog. Ze ontdekt dat de club een belangrijke rol heeft gespeeld in het leven van de eilandbewoners en dat boeken hen hebben geholpen om hoop en troost te vinden te midden van de chaos en verwoesting.

Juliet besluit naar Guernsey te reizen om de leden van de club persoonlijk te ontmoeten en meer te weten te komen over hun ervaringen. Terwijl ze het eiland verkent en met de verschillende leden praat, ontdekt ze niet alleen de kracht van literatuur, maar ook de veerkracht van de menselijke geest en de band die ontstaat tussen mensen in tijden van crisis.

'Deine Juliet' is een hartverwarmend verhaal over vriendschap, liefde en de kracht van boeken. Het boek is geschreven in de vorm van brieven en telegrafische berichten, waardoor de lezer een intiem kijkje krijgt in het leven van de personages en hun gedachten en gevoelens. Het verhaal combineert historische feiten met fictieve personages en gebeurtenissen, waardoor het een boeiende mix is van geschiedenis en verbeelding.

Het boek is geliefd bij lezers vanwege de levendige personages, de humoristische dialogen en de ontroerende verhalen die worden verteld. Het laat zien hoe literatuur mensen kan verbinden en hoe boeken een bron van troost en inspiratie kunnen zijn, zelfs in de moeilijkste tijden.

'Deine Juliet' is een boek dat zowel ontroert als inspireert. Het herinnert ons eraan dat zelfs in de donkerste tijden de kracht van vriendschap en de magie van boeken ons kunnen helpen om door te gaan. Het is een verhaal dat je raakt en je eraan herinnert dat er altijd hoop is, zelfs in de meest uitzichtloze situaties.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mary Ann Shaffer, Annie Barrows - Deine Juliet