A. Te Boveldt, H.E. Bakker - Jellema Hogere Bouwkunde

Schrijver:
Titel: Jellema Hogere Bouwkunde
ISBN: 9789021290560
Uitgever: ThiemeMeulenhoff bv
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In de serie Jellema Hogere Bouwkunde is het gehele bouwproces in kaart gebracht - vanuit de theorie naar de toepassing daarvan in de praktijk. Zowel het onderwijs als het bedrijfsleven beschikken hiermee over een unieke serie standaardwerken.
Jellema Hogere Bouwkunde bestaat in totaal uit 13 delen, verdeeld over 18 boeken. Naast het inleidende deel Bouwnijverheid zijn er drie reeksen verschenen: Bouwtechniek, Bouwmethoden en Bouwproces. Iedere reeks belicht een facet van het bouwen en is als zelfstandig studiemateriaal te gebruiken. De delen uit de verschillende reeksen kunt u naast elkaar inzetten.
Inleidend deel: Bouwnijverheid geeft een compleet overzicht van de bouwwereld, inclusief organisatievormen, visies en de rol van opdrachtgevers en overheden. Bouwnijverheid wordt geleverd met een leeswijzer die inzicht geeft in de verdeling van de drie reeksen van Jellema Hogere Bouwkunde.
Reeks 1: Bouwtechniek behandelt de constructieve opbouw van de bouwdelen, de afwerkingstechnieken en de installaties.
Reeks 2: Bouwmethoden beschrijft de Nederlandse methoden voor woning- en utiliteitsbouw, de prestatie-eisen en de constructie- en materiaalkeuze.
Reeks 3: Bouwproces omvat alle noodzakelijke informatie omtrent de fasen in de totstandkoming van gebouwen. Daarnaast is er ruim aandacht voor het beheer en onderhoud van gebouwen.
Herziening
Vanaf 2004 wordt de Jellema-reeks herzien en aangepast aan de huidige stand van zaken op technisch gebied en de geldende wet- en regelgeving. Medio 2004 verschijnen de volgende herziene delen: 1, 3, 6a, 6b, 6c, 7 en 9. De herziening van de overige delen volgen in 2005.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Te Boveldt, H.E. Bakker - Jellema Hogere Bouwkunde