TOY STORY

Schrijver:
Titel: TOY STORY
ISBN: 9789041225610
Uitgever: Hemma Hoogland/Presses de Belgique SA
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Toy Story is een bekend en geliefd kinderboek dat later ook verfilmd is tot een succesvolle animatiefilm. Het verhaal draait om een groep speelgoedfiguren die tot leven komen wanneer er geen mensen in de buurt zijn. Het boek is geschreven door Disney en Pixar en is een avontuurlijk en hartverwarmend verhaal voor jong en oud.

Het verhaal begint met de introductie van Woody, een cowboy-pop die de leider is van de speelgoedfiguren in het huis van Andy. Woody is geliefd bij alle speelgoedfiguren en heeft een sterke band met Andy. Op een dag krijgt Andy een nieuw speelgoed, Buzz Lightyear, een stoere ruimteheld. Buzz is ervan overtuigd dat hij een echte ruimteheld is en weet niet dat hij eigenlijk een speelgoedfiguur is.

Woody voelt zich bedreigd door de komst van Buzz en is bang dat hij zijn positie als favoriete speelgoed zal verliezen. Er ontstaat een rivaliteit tussen de twee, wat leidt tot verschillende komische en spannende situaties. Uiteindelijk belanden Woody en Buzz buiten het huis van Andy en moeten ze samenwerken om terug te komen.

Tijdens hun avontuur ontmoeten ze andere speelgoedfiguren, zoals Mr. Potato Head, Rex de dinosaurus en Slinky de hond. Ze worden ook geconfronteerd met de gemene buurjongen Sid, die speelgoed mishandelt en vernielt. Woody en Buzz moeten hun verschillen opzij zetten en samenwerken om Sid te verslaan en terug te keren naar Andy.

Het boek Toy Story is een verhaal over vriendschap, samenwerking en acceptatie. Het laat zien dat het niet uitmaakt hoe verschillend we zijn, we kunnen allemaal leren om samen te werken en elkaar te respecteren. Het boek is geschreven in een eenvoudige en toegankelijke stijl, waardoor het geschikt is voor jonge lezers.

Toy Story is een tijdloos verhaal dat generaties heeft weten te boeien. Het boek is een klassieker geworden en heeft geleid tot meerdere vervolgfilms en spin-offs. Het heeft ook een belangrijke boodschap over het belang van vriendschap en het waarderen van de mensen en dingen om ons heen.

Kortom, Toy Story is een fantastisch boek dat jong en oud zal vermaken. Het is een avontuurlijk en hartverwarmend verhaal over vriendschap en acceptatie. Het boek is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van een goed verhaal met een belangrijke boodschap.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.