A. Krol - Jaarboek Nederlandse vormgeving 03/04

Schrijver:
Titel: Jaarboek Nederlandse vormgeving 03/04
ISBN: 9789059730120
Uitgever: Episode Publishers
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het Jaarboek Nederlandse vormgeving presenteert een goed gedocumenteerd en geïllustreerd overzicht van alle belangrijke gebeurtenissen, tentoonstel-lingen en producten van het jaar 2003-2004.
Sinds het Nederlandse design internationaal aanzien heeft verworven, wordt ook in Nederland de start/finish van het designseizoen bepaald door de grote beurs 'Salone del Mobile' in Milaan. Het boek bevat opvallende projecten op het gebied van productdesign, mode, architectuur en grafische vormgeving.
Ook het afgelopen jaar wordt gekenmerkt door internationaal succes: grote tentoonstellingen van Hella Jongerius, de definitieve Aziatische doorbraak van Richard Hutten en een podiumplaats voor Jurgen Bey. Het jaarboek biedt niet alleen een kijkje op het werk van designcoryfeeën maar laat door middel van unieke fotografie en adequate informatie een door samenstellers Aad Krol en Timo de Rijk verzorgde selectie van liefst tachtig nationale projecten zien. Deze variëren van interessante productpresentaties tot belangrijke lezingen en tentoonstellingen, lanceringen van opmerkelijke websites en huisstijlen en de publicaties van onmisbare boeken. Vormgeving was dit jaar overal, maar het Jaarboek Nederlandse Vormgeving volgt bij uitstek de discussies en projecten van vernieuwende ontwerpers en instellingen. Om deze discussies op waarde te kunnen schatten en van kritiek te voorzien zijn essays over de designopleidingen, conceptuele ontwerpen en Philips, een belangrijke lezing van Michael Rock over de ontwerper als auteur en een interview met de ontwerper Felix Janssens over de actualiteit, in het Jaarboek Nederlandse Vormgeving 2003-2004 opgenomen.
Het jaarboek is een initiatief van VIVID Vormgeving, Rotterdam en Premsela, stichting voor Nederlandse vormgeving, Amsterdam en wordt uitgegeven door episode publishers.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Krol - Jaarboek Nederlandse vormgeving 03/04