A.M.M.M. van Zeijl - de grondslag van het vermogens- en onderne

Schrijver:
Titel: de grondslag van het vermogens- en ondernemingsrecht 2 Ondernemingsrecht
ISBN: 9789001780012
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De Grondslag van het vermogensrecht en ondernemingsrecht bestaat – zoals de titel al zegt – uit twee delen. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek. In deel 2, het ondernemingsrecht, wordt naast het wettelijke kader tevens het organisatieproces van de ondernemingen vanuit bedrijfseconomisch en bedrijfsorganisatorisch perspectief beschreven. Zodoende wordt er een brug geslagen met andere vakken binnen de opleiding, waardoor er een geïntegreerd beeld ontstaat van het functioneren van een onderneming. Deze aanpak brengt het vak tot leven en de ervaring leert dat dit je veel meer aanspreekt dan het van buiten leren van wetten en regels. Ook in deel 2 wordt de stof uitgelegd aan de hand van duidelijke voorbeelden en schema's. Daarnaast is er op de bijbehorende website nog meer oefenmateriaal te vinden. Aan het einde van ieder hoofdstuk volgen definities van de belangrijkste begrippen, meerkeuzevragen en oefenvragen. De antwoorden van de meerkeuzevragen zijn aan het eind van elk deel afgedrukt. Noordhoff Campuz Card
Deze editie bevat een Noordhoff Campuz Card wat eenvoudig toegang geeft tot een groot online aanbod aan toetsen en studieondersteunende materialen. Met deze handige kaart heb je één jaar lang onbeperkt toegang tot vele online extra’s zoals oefentoetsen, samenvattingen, begrippentrainers en bijvoorbeeld online colleges.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A.M.M.M. van Zeijl - de grondslag van het vermogens- en ondernemingsrecht 2 Ondernemingsrecht