Onbekend - Reuters wereldbeeld

Schrijver:
Titel: Reuters wereldbeeld
ISBN: 9789040083037
Uitgever: Uitgeverij Wbooks
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Geen enkele eeuw is van tevoren meer besproken en geanalyseerd dan de eenentwintigste. Toch heeft bijna niemand voorzien welke dramatische gebeurtenissen en ontwikkelingen de beginjaren in petto hadden. Wat kunnen we zeggen over het beeld van onze wereld, nu de eerste vijf jaren achter ons liggen? Welke uitdagingen moeten we tegemoet treden? Wat zijn de verwachtingen voor oorlog en vrede? Hoe ligt het machtsevenwicht? Welke rol speelt religie?

Puttend uit de omvangrijke bronnen van persbureau Reuters behandelt Wereldbeeld negen grote thema’s die tezamen een leidraad vormen voor de vragen die de mens zich stelt. Met scherpzinnige artikelen van vooraanstaande journalisten van Reuters en meer dan 500 briljante foto’s, geselecteerd uit een immens archief, brengt deze historische publicatie de snelle en dramatische ontwikkelingen in beeld.

Reuters is het grootste internationale persbureau ter wereld en brengt al meer dan 150 jaar het laatste nieuws. Zijn journalisten waren de eersten die berichtten over de wapenstilstand in de Eerste Wereldoorlog, over de dood van Gandhi en over de gevangenneming van Saddam Hoessein. Zijn fotografen hebben talrijke prijzen gewonnen, waaronder het prestigieuze World Press Photo of the Year in zowel 2004 als 2005.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Onbekend - Reuters wereldbeeld