Anne McCaffrey - Freedom's Landing

Schrijver:
Titel: Freedom's Landing
ISBN: 9780552142717
Uitgever: Corgi Books
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Freedom's Landing is het eerste boek in de Freedom-serie, geschreven door Anne McCaffrey. Het verhaal speelt zich af in de toekomst, waarin de mensheid wordt bedreigd door een buitenaards ras genaamd de Catteni.

Het boek volgt de hoofdpersoon, Kris Bjornsen, een jonge vrouw die samen met duizenden andere mensen wordt ontvoerd van de aarde door de Catteni. Ze worden naar een verre planeet gebracht, genaamd Botany, waar ze gedwongen worden om te werken als slaven voor hun nieuwe meesters.

Kris is vastbesloten om te ontsnappen en haar vrijheid terug te winnen. Ze weet dat ze niet alleen kan ontsnappen, dus begint ze samen te werken met andere gevangenen om een plan te bedenken. Ze ontdekt dat Botany een rijke en vruchtbare planeet is, en dat de Catteni van plan zijn om de menselijke slaven te gebruiken om de planeet te exploiteren.

Terwijl Kris en haar medegevangenen proberen te overleven en een manier vinden om te ontsnappen, ontwikkelt ze ook een onverwachte relatie met Zainal, een Catteni die anders is dan de rest. Hij lijkt geïnteresseerd te zijn in de menselijke cultuur en begint Kris te helpen bij haar plannen.

Freedom's Landing is een spannend en meeslepend verhaal dat de lezers meeneemt op een avontuurlijke reis. Het verkent thema's als vrijheid, samenwerking en het overwinnen van tegenslagen. McCaffrey creëert levendige personages die zich ontwikkelen en groeien naarmate het verhaal vordert.

Het boek combineert sciencefictionelementen met een vleugje romantiek en avontuur. McCaffrey's schrijfstijl is vlot en meeslepend, waardoor de lezers zich gemakkelijk kunnen inleven in de wereld van Botany en de strijd van Kris om haar vrijheid terug te krijgen.

Freedom's Landing is een boeiend begin van de Freedom-serie en laat de lezers verlangen naar meer. Het boek is geschikt voor liefhebbers van sciencefiction en avontuur, en biedt een unieke kijk op de menselijke veerkracht en de zoektocht naar vrijheid.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anne McCaffrey - Freedom's Landing