[{:name=>'J. Bouwhuis', :role=>'A01'}, {:name=>'L. Cooper', :role=>'B0

Schrijver:
Titel: Ben Laloua/ Didier Pascal
ISBN: 9789059730700
Uitgever: Episode Publishers
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
REHAB is een project over een recent mediafenomeen. Steeds meer reclames, commercials, reportages, televisieprogramma's en zelfs dagelijkse nieuwsitems zijn puur amusement geworden. Hun onderlinge grenzen en hun banden met de werkelijkheid vervagen; ze worden steeds autonomer. Het sterkst komt dit naar voren in de wereldwijde aandacht voor `celebs' als Paris Hilton, Britney Spears en Pete Doherty. Personen die we associëren met moderne leegte en escapisme. Toch sieren ze vrijwel dagelijks de cover van een of ander tijdschrift of tabloid en ook de serieuzere media kunnen niet meer om hen heen. Hebben we hier slechts te maken met een strategie van de alomtegenwoordige media-industrie of valt er juist ook een zekere levensles te putten?De even spraakmakende als vluchtige verha-len over Britney, Paris, Pete en hun lotgenoten fascineren, worden over de hele wereld gepubliceerd en verschijnen zelfs in de seri-euze pers. Tegelijkertijd geven ze te denken over de macht en invloed van de massamedia vandaag de dag. Hun voortdurende agressieve zoektocht naar nieuwe iconen met kersverse roddels begint een eigen leven te leiden en heeft niets meer te maken met de realiteit.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[{:name=>'J. Bouwhuis', :role=>'A01'}, {:name=>'L. Cooper', :role=>'B06'}, {:name=>'Stine Jensen', :role=>'A01'}] - Ben Laloua/ Didier Pascal