Wilco Art Books, geen - De rode koffer

Schrijver:
Titel: De rode koffer
ISBN: 9789462262102
Uitgever: Uitgeverij Lecturis B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit kinderboek (leeftijd 8-12 jaar), met 20 verhalen en prachtige aquarellen, vormt het land Afghanistan de rode draad. De Nationale Postcode Loterij startte samen met Save the Children in 2015 de actie 'Een Betere Toekomst Begint Bij Kinderboeken'. Deze actie behelst het verspreiden van boekenpakketten met in totaal 460.000 kinderboeken in Afghanistan. Ze komen te liggen in zesduizend schooltjes, leeshoekjes en bij de mensen thuis, in een land waar nauwelijks meer boeken zijn vanwege het geweld van de afgelopen jaren waardoor boeken zijn verdwenen of bewust vernietigd.

'Toen Rorors bed de lucht in vloog' van Miranda de Haan was het winnende verhaal van de wedstrijd 'Schrijven Voor Afghanistan', die de Nationale Postcode Loterij en Save the Children in Nederland organiseerden. Het verhaal is vertaald en maakt onderdeel uit van het boekenpakket voor Afghanistan en staat, samen met 19 andere verhalen uit de finale, in het boek 'De Rode Koffer'.

In 'De Rode Koffer' staan naast de 20 bijzondere verhalen ook prachtige bijbehorende illustraties (aquarellen) die gemaakt zijn door Carmen Groenefelt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wilco Art Books, geen - De rode koffer