John Irving - Hotel new hampshire

Schrijver:
Titel: Hotel new hampshire
ISBN: 9789026952500
Uitgever: Unieboek / Het Spectrum
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Hotel New Hampshire' is een roman geschreven door John Irving. Het verhaal volgt de levens van de Berry-familie, met name de jongste zoon, John Berry, die ook de verteller van het verhaal is.

Het boek begint met de ontmoeting van John Berry met zijn toekomstige vrouw, Miss Miscarriage, tijdens zijn studententijd. Samen met zijn oudere broer Frank en zus Franny, besluiten ze een hotel te openen in New Hampshire, genaamd Hotel New Hampshire. Het hotel wordt al snel een centrale locatie in het leven van de familie Berry en dient als een symbool van hun dromen en ambities.

Het verhaal volgt de ups en downs van de familie Berry terwijl ze worstelen met persoonlijke tragedies, familiegeheimen en de complexiteit van menselijke relaties. Ze worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen, zoals de dood van een geliefde, seksuele identiteit, geweld en de zoektocht naar geluk.

Het boek is doordrenkt van Irving's kenmerkende zwarte humor en excentrieke personages. Elk lid van de Berry-familie heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en worstelt met zijn eigen demonen. John Berry, de verteller, is een dromerige en gevoelige jongeman die zijn leven wijdt aan het beschermen van zijn familie. Frank is een excentrieke en charismatische figuur die worstelt met zijn seksuele identiteit. Franny is een slimme en onafhankelijke vrouw die haar eigen weg in het leven probeert te vinden.

Het boek behandelt ook thema's als familiebanden, seksualiteit, liefde en de zoektocht naar identiteit. Irving verkent de complexiteit van menselijke relaties en de manieren waarop mensen proberen te ontsnappen aan hun eigen beperkingen en de verwachtingen van de samenleving.

'Hotel New Hampshire' is een meeslepende en emotionele roman die de lezers meeneemt op een reis vol verrassingen en onverwachte wendingen. Het boek is doordrenkt van Irving's kenmerkende schrijfstijl, met zijn scherpe observaties, levendige personages en onvergetelijke dialogen.

Het boek is een klassieker in de literatuur en heeft veel lof ontvangen van critici en lezers. Het is een meeslepend verhaal dat de lezers raakt en hen aan het denken zet over thema's als familie, liefde en de zoektocht naar geluk.

Kortom, 'Hotel New Hampshire' is een meeslepende roman die de levens van de Berry-familie volgt terwijl ze worstelen met persoonlijke tragedies en de complexiteit van menselijke relaties. Het is een boek dat de lezers raakt en hen aan het denken zet over de betekenis van familie, liefde en geluk.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.