Rolf Bruins, Bert Pinkster - Informatiemanagement

Schrijver:
Titel: Informatiemanagement
ISBN: 9789043017466
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Informatiemanagement introduceert de student in dit dynamische vakgebied, dat zich bevindt op het kruispunt van informatiekunde, bedrijfskunde, management en marketing.

In deze tweede, geactualiseerde editie wordt eerst beschreven wie de kenniswerker is, wat zijn functie is in de organisatie en hoe de omgeving de rol van ICT in de organisatie beïnvloedt. Het sturen en beheersen van informatiestromen en de achterliggende technologie komen vervolgens aan bod. Ten slotte staan het belang van innovatie en verandermanagement centraal.

Informatiemanagement is geschreven voor studenten aan economische en technische opleidingen in het hoger onderwijs. Nieuw bij het boek is de website www.pearsoneducation.nl/bruinspinkster waar powerpointpresentaties, meerkeuzevragen en extra cases beschikbaar zijn.

Rolf Bruins is als docent marketing en informatiemanagement verbonden aan de School of Management and Law van de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Tevens is hij onderzoeker aan het lectoraat ‘ICT en onderwijsinnovatie’ en eigenaar van het bedrijf kennis-architecten (www.kennisarchitecten.nl).

Bert Pinkster werkt al ruim vijfendertig jaar in het onderwijs en is momenteel docent informatica en bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij heeft diverse boeken over informatica en informatiekunde geschreven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rolf Bruins, Bert Pinkster - Informatiemanagement