Ulli Olvedi - Als In Een Droom

Schrijver:
Titel: Als In Een Droom
ISBN: 9789055019762
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Waarom moeten mensen lijden? Hoe word je echt gelukkig? Wat houdt steeds opnieuw geboren worden eigenlijk in? Dergelijke vragen interesseren Maili meer dan de jongeman met wie ze moet trouwen. Ze besluit de weg van Boeddha te volgen en verruilt haar geboortedorp in de bergen van Nepal voor een boeddhistisch nonnenklooster in het dal van Kathmandu. Daar stort ze zich op de grondbeginselen van het boeddhisme.


In het klooster maakt ze kennis met de onbekende gebruiken en oeroude tradities van een cultuur vol magie en mystiek. Maar door haar onbedorven, kritische geest ligt ze steeds weer met zichzelf en anderen overhoop over de vraag of ze al dan niet in verzet moet komen. En dan is er ook nog de monnik Sönam, die vanaf hun eerste ontmoeting een sterk verlangen in haar losmaakt.

Alleen Ani Nyima, een oude wijze yogini, heeft oog voor de uitzonderlijke spirituele gaven van het jonge meisje. Met haar hulp betreedt Maili de geheimzinnige wereld van de tantra en de energie-yoga. Op haar pad naar de inwijding slaagt ze voor zelfs de moeilijkste examens, maar de laatste en zwaarste test wacht haar als ze Sönam terugziet...
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ulli Olvedi - Als In Een Droom