Francine Mathews - CIA Omnibus

Schrijver:
Titel: CIA Omnibus
ISBN: 9789026985331
Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
TERREURGROEP 30 APRIL
Op de beelden van de ontvoering van de Amerikaanse vice-president Sophie Payne herkent CIA-agente Caroline Carmichael van de ontvoerders: haar man Eric,die twee jaar geleden zou zijn omgekomen tijdens een geheime CIA-missie. Wat heeft hij te maken met de kleine neonazistische groepering Terreugroep 30 April? Heen en weer geslingerd tussen de eed van trouw aan haar land en het geloof in haar man, wordt Caroline meegesleurd in een adembenemende jacht op de kidnappers..
TUSSEN TWEE VUREN
Op het moment dat Caroline op het punt staat de geheime dienst te verlaten bereidt Terreurgroep 30 april een nieuwe aanslag voor op Amerikaanse bodem. Niemand kan voorzien dat een beroemde marathon spoedig zal veranderen in een wedstrijd op leven en dood. Caroline herkent in de aanslag de werkwijze van de neonazistische groepering waar ze ooit jacht op maakte en dat stelt haar opnieuw voor een dilemma.
Francine Mathews is een aantal jaar werkzaam geweest bij de CIA en was betrokken bij het onderzoek naar de Lockerbie-aanslag in 1988. Met Terreurgroep 30 April debuteerde ze als thrillerauteur. Tussen twee vuren is het verrassende vervolg.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Francine Mathews - CIA Omnibus