Stapleton Jennifer - DSDM Dynamic Systems Development Method

Schrijver:
Titel: DSDM Dynamic Systems Development Method
ISBN: 9789039510919
Uitgever: Sdu Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
DSDM gaat over mensen, niet over techniek. Het draait om het werkelijk doorgronden van de behoeften van een bedrijf en het leveren van software die goed werkt, en dat zo snel en zo goedkoop mogelijk. Dynamic Systems Development Method (DSDM) biedt een raamwerk voor het in goede banen leiden en toepassen van rapid application development. De methode is ontwikkeld door een Consortium van organisaties en is sinds de publicatie ervan in januari 1995 bijzonder effectief gebleken bij het ontwikkelen en goed onderhoudbare systemen, die beter voldoen aan de behoeften van bedrijven dan de systemen die met behulp van traditionele methoden zijn ontwikkeld. Dit boek, dat is geschreven in opdracht van het Consortium door de voorzitter van de technische werkgroep, geeft inzicht in de dagelijkse realiteit bij het gebruik van de methode Het is een praktische handleiding over zaken als: het bijeenbrengen van mensen met verschillende achtergronden om als team samen te werken, het verkrijgen van instemming van de bedrijfsleiding, en het leiden van projecten binnen de gangbare beperkingen van een bedrijf.
praktische aanwijzingen bij de invoering van kernonderdelen van de methode, zoals limeboxes en de MoSCoW-regels
duidelijke aanbevelingen voor de rollen en verantwoordelijkheden van de leden van het ontwikkelteam
adviezen ten aanzien van de soort applicatie die geschikt lijkt om succesvol met DSDM ontwikkeld te worden
acht uitgebreide casestudies van bekende organisaties, die als referentiekader kunnen dienen bij het beoordelen van potentiele projecten
een groot aantal voorbeelden en anekdotes, waardoor de lezer kan profiteren van de ervaring van de schrijver bij het in praktijk brengen van de methode
Belangstelling om de ontwikkeltijd terug te brengen en het gebruikersgemak van applicaties aanzienlijk te verhogen? Door dit boek krijgt degene die verantwoordelijk is voor ontwikkeling of aanschaf van software een duidelijk beeld van de voordelen van de incrementele en iteratieve DSDM-aanpak.
Jennifer Stapleton is een van de oprichters van het DSDM Consortium in Groot-Brittannië. Als voorzitter van de technische werkgroep leverde zij een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van de methode. Al sinds 1976 heeft zij veel belangstelling voor kwaliteitsaspecten bij de ontwikkeling van software. Zij is momenteel werkzaam als freelance senior-consuitant en heeft veel organisaties geassisteerd bij verbetering van het ontwikkelproces. Op dit moment is zij Technical Vice-President vaan de British Computer Societ Aan de review van de vertaling van dit boek [s meegewerkt door leden van de werkgroep `Methode & Techniek' van DSDM Consortium Benelux.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stapleton Jennifer - DSDM Dynamic Systems Development Method