John le Carré - Kleermaker van panama

Schrijver:
Titel: Kleermaker van panama
ISBN: 9789078432920
Uitgever: Paperview
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Kleermaker van Panama' is een spannende spionagethriller geschreven door John le Carré. Het verhaal speelt zich af in Panama, waar de hoofdpersoon, Harry Pendel, een succesvolle kleermaker is. Pendel is een Britse ex-gevangene die zijn leven heeft opgebouwd in Panama en bekend staat om zijn maatpakken die hij maakt voor de rijke en invloedrijke mensen in het land.

Op een dag wordt Pendel benaderd door de Britse geheime dienst, die hem dwingt om als informant voor hen te werken. Ze willen dat hij informatie verzamelt over de politieke situatie in Panama, met name over de plannen van de Amerikaanse regering om het Panamakanaal terug te geven aan de Panamezen. Pendel wordt gedwongen om zijn klanten, die vaak ook politiek betrokken zijn, te bespioneren en geheime informatie door te spelen aan de Britse geheime dienst.

Pendel raakt al snel verstrikt in een web van leugens, bedrog en politieke intriges. Hij begint te spelen met de waarheid en verzint verhalen om zijn informatie interessanter te maken. Dit leidt tot grote gevolgen, niet alleen voor Pendel zelf, maar ook voor de mensen om hem heen. Hij wordt geconfronteerd met de gevaarlijke en meedogenloze wereld van spionage, waar niemand te vertrouwen is en iedereen zijn eigen agenda heeft.

Terwijl Pendel steeds dieper verstrikt raakt in zijn leugens, wordt hij geconfronteerd met de gevolgen van zijn daden. Hij moet vechten om zijn eigen leven te redden en tegelijkertijd proberen de waarheid te achterhalen. Wie kan hij vertrouwen en wie speelt er een spel met hem?

'Kleermaker van Panama' is een meeslepende en intelligente thriller die de lezer meeneemt in de duistere wereld van spionage en politieke intriges. Le Carré weet de spanning op te bouwen en de lezer constant op het puntje van zijn stoel te houden. Het boek biedt een kijkje in de complexe en gevaarlijke wereld van spionage, waar niets is wat het lijkt en iedereen een verborgen agenda heeft.

Met zijn scherpe dialogen, levendige personages en meeslepende plot weet Le Carré de lezer te boeien van begin tot eind. 'Kleermaker van Panama' is een absolute aanrader voor liefhebbers van spionagethrillers en politieke intriges.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John le Carré - Kleermaker van panama