H. Harris, Helen Harris - Schrijfclub

Schrijver:
Titel: Schrijfclub
ISBN: 9789069744834
Uitgever: First Monkey Media
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Acht vriendinnen richten samen een schrijfclub op. Voor iedere bijeenkomst zal een van hen een verhaal schrijven en dat aan de anderen laten lezen. Alle vrouwen putten inspiratie uit hun eigen leven en ervaringen, waardoor ze elkaar steeds beter leren kennen.
Neem Ruth die alles zo goed voor elkaar lijkt te hebben: een mooi huis, een aardige man en genoeg geld om lekker van te leven. Groot is de verontwaardiging van haar vriendinnen wanneer ze helemaal niet zo tevreden blijkt als ze allemaal dachten.
Of de onafhankelijke en doortastende Gita, die haar carrière, haar twee dochters en zelfs haar huwelijk tot in detail onder controle lijkt te hebben. Tot ieders verbazing blijkt zelfs haar leven niet zo vlekkeloos te verlopen.
En dan is er nog Emily, die haar eigen carrière opofferde aan die van haar man en nu tegen wil en dank moeder is, tot groot onbegrip van Charlotte voor wie kinderen de ultieme vervulling van haar leven zijn. Hoe sterk hun levens ook verschillen, uiteindelijk is de vriendschap tussen de acht vrouwen onverbrekelijk.
De schrijfclub is een hartverwarmende roman over schrijfambities, identiteit, vriendschap en verborgen gevoelens.
Helen Harris werd geboren in Oxford en geeft sinds 1990 schrijfcursussen. De schrijfclub is haar vierde roman. Harris heeft veel gereisd en op verschillende continenten gewoond. Momenteel woont zij met haar man en twee kinderen in Brussel.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

H. Harris, Helen Harris - Schrijfclub