Gore Vidal - Permanente Oorlog Voor Permanente Vrede

Schrijver:
Titel: Permanente Oorlog Voor Permanente Vrede
ISBN: 9789029551847
Uitgever: de Arbeiderspers
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
`Gore Vidal, Amerika's meest welbespraakte en scherpzinnigste polemist, stelt zonder een blad voor de mond te nemen de hypocrisie van Amerika's 'regerende junta' aan de kaak. Hij legt een verband tussen Amerika's imperialistische wereldpolitiek en de voortgaande aantasting van de grondwettelijke rechten en vrijheden van de Amerikaanse burger. In een controversieel (en lange tijd in de VS onpubliceerbaar geacht) commentaar op terreurdaden van Osama bin Laden en Timonthy McVeigh bestrijdt hij de geruststellende opinie dat hier slechts een paar krankzinnige fanatici aan het werk waren. aan de hand van zijn correspondentie met McVeigh laat zien dat deze 'degelijke plattelandsjongen en held uit de Golfoorlog' met zijn aanslagen op een federaal gebouw juist de verdediging van de Amerikaanse waarden op het oog had die in toenemende mate worden geschonden onder het mom van de oorlog tegen het terrorisme. Ut Vidals doortimmerde reconstructie van de gebeurtenissen komt de Amerikaanse overheid zelf te voorschijn als de grootste vijand van het volk.
permanente oorlog voor permanente vrede is Vidal op zijn best: een onvervangbare stem, die met recht de vrijheid opeist onwelkome maar wel onderbouwde opinies te laten horen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gore Vidal - Permanente Oorlog Voor Permanente Vrede