Bambi

Schrijver:
Titel: Bambi
ISBN: 9789085745051
Uitgever: Het Nieuwsblad
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Bambi is een klassiek kinderboek geschreven door Felix Salten. Het verhaal volgt het leven van een jong hertje genaamd Bambi, vanaf zijn geboorte tot aan volwassenheid. Het boek is een aangrijpend en ontroerend verhaal over de natuur, vriendschap en volwassen worden.

Het verhaal begint met de geboorte van Bambi in het bos. Hij wordt al snel geïntroduceerd in de wereld van het bos, waar hij leert over de verschillende dieren en hun gedrag. Bambi maakt vrienden met andere dieren, zoals het konijn Stampertje en het stinkdier Bloempje. Samen beleven ze avonturen en ontdekken ze de schoonheid van de natuur.

Naarmate Bambi ouder wordt, leert hij belangrijke levenslessen. Hij ontdekt de gevaren van de jacht en de wreedheid van de mens. Hij leert ook over liefde en verlies wanneer zijn moeder sterft. Bambi moet leren om te overleven in de harde wereld van het bos en om zijn plaats in de natuur te vinden.

Het boek beschrijft op een poëtische manier de prachtige natuurlijke omgeving waarin Bambi leeft. Salten weet de lezer te betoveren met zijn levendige beschrijvingen van het bos, de seizoenen en de dieren. Hij weet de emoties en gedachten van Bambi op een indringende manier over te brengen, waardoor de lezer zich gemakkelijk kan identificeren met het jonge hertje.

Bambi is niet alleen een verhaal over dieren, maar ook een allegorie voor het menselijk leven. Het boek behandelt thema's als opgroeien, verlies, vriendschap en de cyclus van het leven. Het laat zien hoe de natuurlijke wereld in balans is en hoe de mens daar invloed op kan hebben.

Het boek is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Kinderen zullen genieten van de avonturen van Bambi en zijn vrienden, terwijl volwassenen de diepere betekenis en de filosofische aspecten van het verhaal kunnen waarderen. Het boek is tijdloos en heeft nog steeds een grote impact op lezers van alle leeftijden.

Bambi is een ontroerend en meeslepend boek dat de lezer laat nadenken over de relatie tussen mens en natuur. Het is een klassieker die nog steeds relevant is en een belangrijke boodschap over het behoud van de natuur overbrengt. Het is een boek dat je raakt en je doet beseffen hoe kostbaar en kwetsbaar onze natuurlijke omgeving is.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.