A. Kolenberg - Weer Aan De Slag

Schrijver:
Titel: Weer Aan De Slag
ISBN: 9789057122125
Uitgever: Nieuwezijds
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
tips en praktische informatie over reïntegratie Hoe kom je weer aan de slag als je zonder werk zit? Hét motto van de sociale zekerheid is tegenwoordig 'Werk boven uitkering' - met 'eigen verantwoordelijkheid' als leidraad. Als je er een tijdje tussenuit bent geweest en weer werk zoekt, is het zaak zelf de touwtjes in handen te nemen. Kies zelf de hulpmiddelen en begeleiding die passen bij jouw reïntegratie. Kies, kortom, voor zelfregie.
In deze reïntegratiegids wordt het hele traject naar werkhervatting afgelegd, te beginnen met de acceptatie van je ziekte, ontslag of beperking. Vervolgens wordt uitvoerig aandacht besteed aan de situatie waarin je verzeild kunt raken: WIA, WW of bijstand. Daarnaast komen aan de orde: ondersteuningsmogelijkheden bij werkhervatting, sollicitatietips ('wat vertel ik en wat niet?'), begeleiding op het werk, sociale werkvoorziening, vrijwilligerswerk en ondernemerschap. De vele voorbeelden, tips, vragen en antwoorden maken deze reïntegratiegids tot een praktisch en onmisbaar instrument voor iedereen die weer aan het werk wil. Annemarie Kolenberg weet uit eigen ervaring dat zelfregie werkt. Ze is redacteur bij www.waocafe.nl, een site die zich vooral richt op beeldvorming en empowerment van mensen die het contact met de arbeidsmarkt zijn kwijtgeraakt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Kolenberg - Weer Aan De Slag