V. Makanin - Geslaagd Verhaal Over De Liefde

Schrijver:
Titel: Geslaagd Verhaal Over De Liefde
ISBN: 9789029562331
Uitgever: Singel Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De personages in deze novellen zijn antihelden, doodgewone mensen uit een doodgewoon milieu die trachten te overleven in het postcommunistische bestaan.
Het titelverhaal gaat over een failliete Moskouse schrijver met een obsessie voor spleetjes, gleufjes, nauwe doorgangen en knelpunten, waardoor hij terug naar het verleden kan ontsnappen. De offervaardige ex-geliefde van de schrijver (zij werkte voorheen bij de censuur) is een bordeel begonnen. Haar liefde kent geen grenzen. De schrijver zelf prostitueert zijn naam in een tv-programma. In de novelle De letter A krijgen gevangenen in Siberië te maken met een gestaag toenemende vrijheid waar ze geen raad mee weten. In de andere novellen treffen we een soldaat in actie in de Kaukasus, een sullige driftkop, een berekenende minnaar, treurige mensen uit een treurig dorp in de Oeral. Het zijn allemaal helden op sokken. Toch worden ze niet door de auteur te kijk gezet. Hun problemen worden ? met de nodige humor ? wel degelijk serieus genomen. Daarmee wordt de lezer een kijkje gegund in de Russische samenleving van nu ? de overgangstijd van de USSR naar het moderne Rusland.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

V. Makanin - Geslaagd Verhaal Over De Liefde