[{:name=>'Henk Vroom', :role=>'B01'}, {:name=>'Maarten Neuteboom', :ro

Schrijver:
Titel: De last van gelijkheid
ISBN: 9789461053190
Uitgever: Koninklijke Boom Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In het publieke debat van de laatste jaren is gelijkheid een dominante waarde. Denk bijvoorbeeld aan de discussies over iemand die weigert personen van het andere geslacht de hand te schudden of aan de zogeheten hostierel in de Sint-Jan in Den Bosch. Een heroriëntatie op het gelijkheidsbeginsel kan ons helpen om spanningen in het debat het hoofd te bieden. Door gelijkheid te interpreteren op een manier die juist verscheidenheid mogelijk maakt, wordt meer recht gedaan aan de eigen identiteit van mensen. En aan het fundament van gelijkheid: menselijke waardigheid. Met bijdragen van: Paul Frissen, Antoine Bodar, Matthias Smalbrugge, Sophie van Bijsterveld, Jules Theeuwes, Marjolijn Februari & Erik Borgman En interviews met: Ernst Hirsch Ballin & Frits Bolkestein De last van gelijkheid is de boekuitgave van het zomernummer van het tijdschrift Christen Democratische Verkenningen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[{:name=>'Henk Vroom', :role=>'B01'}, {:name=>'Maarten Neuteboom', :role=>'B01'}, {:name=>'Hans-Martien ten Napel', :role=>'B01'}, {:name=>'Pieter Jan Dijkman', :role=>'B01'}] - De last van gelijkheid