Nico Metaal, J. / Fischer Jansz - Psychologie De Stand Van Zake

Schrijver:
Titel: Psychologie De Stand Van Zaken
ISBN: 9789026513855
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Psychologie: de stand van zaken is een van de meest complete Nederlandstalige inleidingen in de psychologie. Het boek heeft sinds de eerste editie in 1987 de weg naar tienduizenden lezers gevonden. De tekst van deze editie is geheel herzien en aangevuld met recente inzichten en onderzoeken. De lezer vindt niet alleen een antwoord op de vraag wat psychologie is, maar maakt ook kennis met de belangrijkste theorieën en invloedrijkste onderzoeken in de psychologie. De verschillende hoofdstukken maken met elkaar duidelijk dat menselijke handelingen, gedachten en gevoelens het resultaat zijn van een samenspel van biologische en sociale factoren. De hoofdstukken zijn gegroepeerd rond vijf clusters: basale processen en functies, willen en weten, individuele ontwikkeling, sociale relaties en problematisch gedrag. In de verschillende hoofdstukken komen de volgende onderwerpen aan bod: het brein, slapen, waarneming, motivatie, emotie, leren, geheugen, taal, ontwikkeling, persoonlijkheid, intelligentie, identiteit, de anderen, beïnvloeding, agressie, stress, psychopathologie, angst en psychotherapie.
Psychologie: de stand van zaken werd sinds zijn verschijnen geprezen om de heldere stijl en structuur. De toegankelijkheid van deze editie is vergroot door het toevoegen van veel praktijkvoorbeelden en illustraties. Het boek is goed te gebruiken als studieboek voor hbo-studenten, eerstejaars studenten psychologie of andere sociale wetenschappen.

Dr. Nico Metaal is verbonden aan de sectie Cognitieve psychologie van de Universiteit Leiden.
Dr. Jeroen Jansz is verbonden aan de sectie Media Entertainment van de afdeling Communicatiewetenschap (Universiteit van Amsterdam).
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nico Metaal, J. / Fischer Jansz - Psychologie De Stand Van Zaken