F.J. Lammers - JULIANA

Schrijver:
Titel: JULIANA
ISBN: 9789026114786
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,05
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Juliana, Een leven in dienst van Nederland' is een zeer boeiend en persoonlijk portret van Juliana vanaf haar geboorte, tegen de sociale achtergronden van haar tijd. Het beschrijft de levensloop van een prinses en koningin die de formele houding en de afstandelijke band van de koninklijke familie met de bevolking wist te doorbreken. Aan de hand van de belangrijkste gebeurtenissen tijdens haar leven wordt Juliana gevolgd als jonge prinses, in huiselijke kring, als staatshoofd maar ook in haar actieve leven daar buiten.
'Juliana, Een leven in dienst van Nederland' bevat een groot aantal unieke en nog niet eerder gepubliceerde foto's uit diverse privé-collecties, hetgeen op het omslag zal worden vermeld. In deze uitgave zullen ook foto's worden opgenomen van de uitvaart van 30 maart a.s. Bovendien bevat de uitgave nog niet eerder gepubliceerde jeugdbrieven van prinses Juliana waarin ze vertelt over de strenge hofetiquette, haar eerste liefde (een Zweedse prins), spot met de 'deftigheid' en haar mening geeft over feminisme.
Fred. J. Lammers is journalist bij het dagblad Trouw, en heeft inmiddels een rijk oeuvre van negentig boeken gepubliceerd, waarvan het grootste deel over de Oranjes. Als kenner van het Oranjehuis is hij regelmatig op radio en televisie.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.