Philip Pullman - The Amber Spyglass: His Dark Materials - Book

Schrijver:
Titel: The Amber Spyglass: His Dark Materials - Book III
ISBN: 9780345413376
Uitgever: Del Rey Books
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
The Amber Spyglass is het derde en laatste deel van de His Dark Materials-trilogie, geschreven door Philip Pullman. Het boek is een episch fantasy-avontuur dat zich afspeelt in een parallelle wereld waarin mensen hun ziel in de vorm van een dierlijke metgezel, een daemon genaamd, hebben.

Het verhaal begint waar het vorige boek, The Subtle Knife, eindigde. Lyra Belacqua, een jong meisje met een bijzondere gave, en Will Parry, een jongen uit onze wereld, zijn gescheiden van elkaar en bevinden zich in verschillende dimensies. Lyra is vastbesloten om haar vriend Roger te redden, die gevangen wordt gehouden door de mysterieuze en kwaadaardige organisatie genaamd de Magisterium. Will is vastbesloten om zijn vader te vinden, die verdwenen is.

Terwijl Lyra en Will hun eigen reizen maken, ontdekken ze dat er een oorlog gaande is tussen de engelen en de krachten van het kwaad. Ze komen erachter dat er een mysterieus en krachtig object is genaamd de Amber Spyglass, dat de sleutel kan zijn tot het redden van hun werelden. Maar ze zijn niet de enigen die op zoek zijn naar de Spyglass. De Magisterium en andere duistere krachten willen het ook in handen krijgen om hun eigen doeleinden te bereiken.

Tijdens hun avontuur ontmoeten Lyra en Will verschillende personages, waaronder oude bekenden zoals de gepantserde beer Iorek Byrnison en de heks Serafina Pekkala. Ze moeten samenwerken en hun moed en intelligentie gebruiken om de obstakels te overwinnen die hen op hun pad worden geworpen.

Het verhaal behandelt thema's als vriendschap, liefde, opoffering en de zoektocht naar waarheid. Het onderzoekt ook de complexiteit van goed en kwaad, en de rol van religie en macht in de samenleving. Pullman weeft deze thema's op een meeslepende manier in het verhaal, waardoor de lezer wordt uitgedaagd om na te denken over de diepere betekenissen en implicaties.

The Amber Spyglass is een meeslepend en emotioneel slotstuk van de His Dark Materials-trilogie. Het combineert spannende actie, intrigerende personages en diepgaande thema's tot een verhaal dat zowel jonge lezers als volwassenen zal aanspreken. Met zijn rijke verbeelding en meesterlijke vertelstijl weet Pullman de lezer te betoveren en een blijvende indruk achter te laten.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Philip Pullman - The Amber Spyglass: His Dark Materials - Book III