Adel M. Sulaiman - V/M

Schrijver:
Titel: V/M
ISBN: 9789069743646
Uitgever: First Monkey Media
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Vlado en Marscha ontmoeten elkaar in Rotterdam tijdens het feestgedruis van het Europees kampioenschap Voetbal van 1988. Ze worden halsoverkop verliefd en nog geen week later wonen ze samen, wat de conservatieve Zuid Afrikaanse ouders van Marscha moeilijker kunnen accepteren dan Vlado's Russische grootvader, die hem in zijn communistische levensovertuiging heeft grootgebracht. Na haar studie accepteerd Marscha een baan bij een management adviesbureau en al snel verdient ze meer dan een ton. Vlado daarentegen is een dromer. Hij neemt de huishoudelijke taken voor zijn rekening en stofzuigt het liefst met muziek van Wagner, Strauss of Mahler op de achtergrond. Hij is ervan overtuigd dat intilligente mensen zoals hij hun hang naar eruditie moeten bevredigen en daar is veel vrije tijd voor nodig. Een perfecte match, deze twee. Maar na negen jaar komt het hoge woord eruit: Marscha wil weleens wat anders in het leven dan volle agenda's en zakendiners. Ze wil gerechtigheid: Vlado moet aan het werk.

V/M is een eigentijdse, bij vlagen hilarsche roman die genadeloos die vinger weet te leggen op de dilemma's van een moderne relatie, maar bovenal is V/M een teder verhaal van ware liefde die daartegen bestand blijkt te zijn.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Adel M. Sulaiman - V/M