Carine Devogelaere - Zien dat Hij er is

Schrijver:
Titel: Zien dat Hij er is
ISBN: 9789085285199
Uitgever: Halewijn Nv
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Als we in het evangelie lezen hoe Jezus na zijn verrijzenis verscheen aan zijn leerlingen, dan lijken deze verhalen te zeggen dat zoiets enkel toen mogelijk was. Kunnen we vandaag dan de verrezen Heer niet meer ontmoeten? Was wat toen gebeurde werkelijk zo wonderlijk en uitzonderlijk? Ging het over verschijnselen en verschijningen van bovennatuurlijke aard? Of proberen deze verhalen, die jaren na de feiten werden vastgelegd, ons iets anders te vertellen?

Tegen de achtergrond van deze vragen schreef Carine Devogelaere ZIEN dat Hij er is. Ze is ervan overtuigd dat wie in onze tijd leert kijken met de ogen van een kind, ontdekt dat een persoonlijke ontmoeting met Jezus Christus ook nu kan gebeuren en misschien al plaatsvond.

Carine Devogelaere (°1955) is religieuze in de congregatie van de Annuntiaten van Heverlee en werkzaam als coördinator van het Interdiocesaan Pastoraal Beraad. Ze is medewerker van de Bijbelprojecten ToBiAS en Zin in Bijbel aan de Faculteit Theologie en Religiewetenschappen van de KU Leuven. Het is haar passie om velen te laten ontdekken hoe boeiend Bijbelverhalen kunnen zijn.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carine Devogelaere - Zien dat Hij er is