Schoemans, Roger H. Schoemans - Zwarte suiker

Schrijver:
Titel: Zwarte suiker
ISBN: 9789063065119
Uitgever: Davidsfonds
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
ZWARTE SUIKER, Roger H. Schoemans

Geo Joosten, streeknieuwsfotograaf, ploetert over een nachtelijke, bevroren akker. Op de plaats van het ongeval knippen agenten de koplampen van hun busje aan. Om hem te helpen? Of om hem in de gaten te houden? De BMW 730 is rond een elektriciteitspaal geplooid. Het is de wagen van Limburgs ex-minister en gereputeerd rokkenjager Oswald Latet. Achter het stuur zitten noch Latet, noch zijn steenrijke echtgenote Bieke van Weynsberg. Het doodsbleke gezicht met gestifte lippen is van de Joegoslavische Elena. Is zij een carjacker? Latets callgirl? Een zakenrelatie? Een ding is duidelijk: Elena is dood. Hoe verder Geo zich in de zaak verdiept, hoe viezer het ruikt. Hij stoot op verlaten fabrieksterreinen, exclusieve feestjes, gebalde vuisten van de staatsveiligheid en... lucratieve, zwarte suiker. Er vallen steeds meer doden, terwijl bewijsmateriaal verdwijnt. Zou Geo zich niet beter toeleggen op het herwinnen van zijn geliefde ex, Estelle? En zich erbij neerleggen dat er dingen zijn die liever niet het daglicht zien...

Roger H. Schoemans is journalist en auteur. In ‘Penetraties’ stuurde hij Geo, Estelle en de lezer ook al met succes de wereld van de misdaad in.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schoemans, Roger H. Schoemans - Zwarte suiker