A. Ceelen - Door de liefde toegetakeld

Schrijver:
Titel: Door de liefde toegetakeld
ISBN: 9789046802137
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Bijzonderheden: Conditie: Goed, specifieke informatie: streep op boekblok
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Absurdistische en hilarische novelle over de waanzin van een stalker
De hoofdpersoon is heving verliefd op trambestuurster Sonja.
Als zijn vaste tramhalte wordt opgeheven, probeert hij op alle mogelijke manieren met haar in contact te komen: hij volgt haar, post voor winkels die zij bezoekt, gaat vermomd naar het personeelsfeest van haar werk. Zo ontdekt hij dat er een man in haar leven is. Uiteraard heeft hij geen boodschap aan deze 'vette smeerkees met z'n toverviool'. Naarmate hij steeds verder aan lagerwal raakt, worden zijn fantasie over een toekomst met Sonja mooier en kleurrijker.
Door de liefde toegetakeld gaat over angst, verlangen en jaloezie. De bezetenheid van de hoofdpersoon en zijn gedachten-kronkels maken deze novelle tot een onvervalste Aat Ceelen: absurdistisch,, hilarisch, tragikomisch.
Aat Ceelen (1950) is acteur en regisseur, onder andere bij het roemruchte gezelschap Alex d' ectrique. Hij publiceerde drie verhalenbundels en twee romans.
'Als Ceelen flink doordraaft, op het randje van de goede smaak balancerend, is hij op zijn best. Wie het boek uit heeft, voelt de dringende behoefte om een douche te nemen.' NRC Handelsblad
'Onvervulde liefde en sukkelige erotiek vormen in deze verhalen een constante, op de voet gevolgd door Reviaans aandoende observaties van menselijke gedragingen, opbeurende levenswijsheden en gedetailleerde analyses van voedsel, kleding en gebruiksvoorwerpen. Een prachtbundel..' Standaard der Letteren
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Ceelen - Door de liefde toegetakeld