R. Kraaijeveld - Jeugdboeken 1993/1994.

Schrijver:
Titel: Jeugdboeken 1993/1994.
ISBN: 9789070282134
Uitgever: Ellessy, Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Welke jeugdboeken voor lezers tussen de elf en zestien jaar waren in 1993 en 1994 de moeite waard? Wat zijn de echte 'toppers' die je gelezen moet hebben? Waar gaan ze over? Hoe zitten ze in elkaar? Tegen welke achtergrond moet je ze lezen? Welke boeken werden bekroond door de Griffel- en Kinderjury? Op deze vragen geeft dit boek een antwoord.

Ruud Kraaijeveld (1951), docent Nederlands, is een kenner van de moderne jeugdliteratuur en specialist op het gebied van literatuuronderwijs. Hij publiceerde onder andere schoolboeken en informatieve boeken over jeugdliteratuur (ZOALS OVER LEZEN GESPROKEN 1 EN 2), stelde succesvolle bloemlezingen samen en ontwikkelde de complete (jeugd)literatuurlijn voor de onder- en bovenbouw van de basisvormingsmethode OP NIVEAU. Zijn recensies verschijnen in JEUGDBOEKENGIDS, LEESIDEE JEUGDLITERATUUR, JEUGD BOEKEN en L EVENDE TALEN. Hij werkte mee aan het Lexicon van de jeugdliteratuur en is mede-redacteur van de reeks Memo jeugdliteratuur. Over literatuuronderwijs publiceerde hij verscheidene artikelen, onder andere in BZZLLETIN, ONS ERFDEEL, DWB, LEESGOED, LEVENDE TALEN EN MOER.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

R. Kraaijeveld - Jeugdboeken 1993/1994.