Ruud Doevendans - Half 3

Schrijver:
Titel: Half 3
ISBN: 9789079067060
Uitgever: Parata Media
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Heden is de derde editie van Half 3 verschenen. De eerste twee nummers zijn door veel lezers met enthousiasme ontvangen en wij denken met de inhoud van dit nummer opnieuw voor veel leesplezier te zorgen.


Half 3 is een voetbaltijdschrift in de vorm van een boek. Het combineert diverse onderwerpen, zoals actualiteit, historie en nostalgie, amateurs, research en voetbal in verre oorden. Half 3 verschijnt tweemaandelijks.


In het derde nummer van Half 3 onder meer de volgende verhalen:
class='default_listitem'
Der Bomber wordt 65.


Gerd Müller was nooit de meest populaire voetballer in Nederland. Hij scoorde de winnende goal in de WKfinale van 1974. Dat was geen toeval. Geen speler scoorde meer dan de spits van Bayern München, een man met een bijzonder verhaal.
class='default_listitem'
Beter, leuker, eerlijker.


Als het WK in Zuid-Afrika ons íets geleerd heeft, dan is het dat het zo niet verder kan. Blijkbaar zijn trainers en spelers niet meer in staat om ons een attractief schouwspel voor te schotelen. Laten we ze daarom een handje helpen! Half 3 doet een poging de discussie op gang te brengen, met elf voorstellen voor andere spelregels. Doelstelling: beter voetbal, leuker voetbal, eerlijker voetbal.
class='default_listitem'
Zo speelde Ajax.


Het Ajax van 1972 is het beste clubteam dat Nederland ooit heeft gekend. De cijfers liegen niet: Ajax was zo goed als niet te verslaan en speelde fantastisch voetbal. Maar wat waren nou precies de sterke punten van dat team? Hoe lagen de afspraken, wat was de tactiek? Gerrie Mühren, een van de sterkhouders, kijkt met ons terug aan de hand van de beelden van Ajax-Internazionale, de finale om de Europa Cup.
class='default_listitem'
Zoon van de zee


Laurent Verbiest wordt beschouwd als de beste verdediger die België heeft gekend. Niet alleen dreef hij op enorme kwaliteiten, hij was ook spraakmakend door zijn recalcitrante karakter en zijn risicovolle spel. Het verhaal van Laurent Verbiest, die op 26-jarige leeftijd verongelukte, nu voor het eerst in Nederland in Half 3.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.