Rinus Kuil van - Duisternis aan het licht, de

Schrijver:
Titel: Duisternis aan het licht, de
ISBN: 9789080550803
Uitgever: Jethro Publising
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De duisternis aan het licht is tot stand gekomen na acht jaar intensief werk en vijfentwintig jaar ervaring als christen in verschillende culturen.
Het eerste deel van het boek geeft uitleg aan de verschillende partijen die betrokken zijn in wat wel genoemd wordt ‘geestelijke oorlogvoering’.
Het tweede deel is een praktische handreiking hoe kan worden omgegaan met deze strijd en vooral hoe de overwinning kan worden behaald en vastgehouden.
Het hele boek ademt dit uit: ken je vijand, maar heb ontzag voor God. Keer dit principe nooit om.
Eigenlijk is het een handboek voor Koninkrijkssoldaten, gebaseerd op het volgende Schriftgedeelte: Efeziërs 5: 11-13: Neem niet deel aan de onvruchtbare werken van de duisternis, maar ontmasker ze veeleer. Want wat heimelijk door hen gedaan wordt, is te schandelijk om zelfs maar te vertellen. Maar al deze dingen komen openbaar als ze door het licht ontmaskerd worden; want al wat openbaar maakt, is licht.
Dankzij het contact en de samenwerking met Prepare International, een organisatie die zich toelegt op het trainen van geestelijk leiderschap, werd de wens geboren het een en ander op schrift te stellen, waarvan dit boek de weerslag is. De nadruk ligt op het zichtbaar krijgen van het Koninkrijk van God, en vooral het koningschap van Jezus Christus. Dat geldt niet alleen persoonlijk, maar ook plaatselijk, regionaal en landelijk. Het boek is bedoeld voor zowel beginners als voor gevorderden en experts.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rinus Kuil van - Duisternis aan het licht, de