Arnoud Groot, N.v.t. - We weten wie je bent

Schrijver:
Titel: We weten wie je bent
ISBN: 9789400501218
Uitgever: A.W. Bruna
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
We weten wie je bent 1e druk is een boek van Arnoud Groot uitgegeven bij A.W. Bruna LeV.. ISBN 9789400501218

Internet werd ooit opgezet als open netwerk voor uitwisseling van informatie en idee n. Alle informatie ter wereld, vrij en onbeperkt beschikbaar. Wetenschappers voorspelden een betere wereld. Sinds het commerci le gebruik van internet veranderden enkele briljante internetondernemers het open netwerk in een strak gemonitorde wereld waarin de belangen van hun oppermachtige miljardenbedrijven centraal zouden staan.

75 procent van de tijd die men online doorbrengt vindt plaats op slechts tien websites. Deze websites zijn geen instrument om kennis te verspreiden. Ze zijn eerst en vooral een instrument om zoveel kennis te verkrijgen. Kennis over ons, kennis over u.

Wie zijn de briljante ondernemers die de (privacy)regels van het internet hebben herschreven? Hoe verdienen zij miljarden aan w aandacht en w priv gegevens? Aan welke websites heeft u het afgelopen jaar onbewust gevoelige priv gegevens verstrekt? En waarom zijn die zo ontzettend veel geld waard?

We weten wie je bent neemt u mee in de transformatie van internet: van open kennisnetwerk tot geraffineerde privacyfuik. U maakt kennis met de grootste privacyzwelgers ter wereld, hoort precies hoe ze te werk gaan en leert wanneer dit in uw voordeel is en wanneer, waarom en hoe u zichzelf daartegen moet beschermen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arnoud Groot, N.v.t. - We weten wie je bent