red: Bart Snels, Femke Halsema - Vrijheid Als Ideaal

Schrijver:
Titel: Vrijheid Als Ideaal
ISBN: 9789085061465
Uitgever: Sun Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Vrijheid' komt voor op vele vaandels. In de sociaal-culturele hectiek van de afgelopen jaren is het woord door vrijwel alle politieke richtingen gebezigd om aan te geven waar het heen moet met ons. Wat heeft de linkse politiek over 'vrijheid' gezegd? Is het een ideaal geworden of juist gebleven? Vrijheid als ideaal stelt de vragen en biedt analyse.

Dit boek geeft een uitstekend overzicht van de veelvoudige betekenis die het woord 'vrijheid' heeft ter linkerzijde van het politieke spectrum. Vanuit diverse invalshoeken (vrijheid en verantwoordelijkheid, multiculturele spanningen, emancipatie, de markt, de rechtsstaat) ontwikkelt een keur aan auteurs een 'state of the art' van een debat dat grote maatschappelijke betekenis heeft gekregen. Ondogmatisch, kritisch en met een scherp politiek-filosofisch oog.

Een boek voor iedereen die direct of indirect betrokken is bij de actieve politiek. Verder een must voor journalisten, studenten en medewerkers aan opleidingen bestuurskunde, politicologie, filosofie en sociologie.

Auteurs o.a. Bert van den Brink, Sjoerd de Jong, Femke Halsema, Herman van Gunsteren, Pieter Hilhorst, Dick Pels, Baukje Prins, Bart Snels.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

red: Bart Snels, Femke Halsema - Vrijheid Als Ideaal