Sabine Adler, N.v.t. - Zwarte Weduwen

Schrijver:
Titel: Zwarte Weduwen
ISBN: 9789049999964
Uitgever: Pimento
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De 19-jarige Raisa ziet tot haar ontsteltenis op televisie dat haar twee zussen Medina en Hejda betrokken zijn bij het gijzeldrama in het muziektheater in Moskou. Meer dan de helft van de gijzelnemers die het theater dagenlang bezet hielden bestond uit zwaar gesluierde vrouwen - het Commando van de Zwarte Weduwen. De zussen van Raisa worden gedood tijdens de bestorming door Russische speciale eenheden.
Sinds de afschuwelijke aanslagen in het muziektheater in Moskou en op de school in Beslan staat de wereld voor een raadsel: wie zijn deze vrouwen die zichzelf doden te midden van zo groot mogelijke mensenmenigten? Sabine Adler probeert een antwoord op deze vraag te geven door het leven te beschrijven van de drie zussen Raisa, Medina en Hejda, die in Tsjetsjenië opgroeien tussen dood en leven, haat en liefde en wraak en gerechtigheid.
Sabine Adler ontmoette Raisa in haar moederland. Ze werd vastgehouden door Russische soldaten, die haar in bescherming namen tegen rekrutering door het Commando van de Zwarte Weduwen.
Sabine Adler (1963) is sinds vijf jaar correspondent voor de Duitse televisie en radio in Rusland. Ze reisde veelvuldig naar de Kaukasus om de oorlog in Tsjetsjenië te verslaan. Gedurende deze reizen leefde ze te midden van Tsjetjseense families en leerde zo hun dagelijks leven kennen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sabine Adler, N.v.t. - Zwarte Weduwen