C.. Mendelson - In Tijden Van Ongehoorzaamheid

Schrijver:
Titel: In Tijden Van Ongehoorzaamheid
ISBN: 9789025419523
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Claudia Rubin, vrouw, moeder, rabbijn en soms zelfs het geweten van de hele joodse gemeenschap in Londen, is in de bloei van haar leven. Hoewel zij inmiddels de middelbare leeftijd nadert, is zij op feestjes zonder uitzondering het stralende middelpunt. In het dagelijkse leven geeft zij met haar gezin het goede voorbeeld en staat ze iedereen met raad en daad ter zijde. Ja, Claudia Rubin heeft de touwtjes strak in handen en haar leven verloopt exact zoals ze het zelf had gepland.
Totdat haar zoon Leo er op zijn huwelijksdag - in het bijzijn van de voltallige gemeente - vandoor gaat met een getrouwde vrouw, nota bene de vrouw van dezelfde rabbijn die op het punt staat Leo's huwelijk te voltrekken. Gebukt onder de schande dreigt de familie Rubin uiteen te vallen. Dochter Frances probeert iedereen bij elkaar te houden, maar wordt inmiddels te zeer opgeslokt door de problemen in haar eigen huwelijk. En Claudia's man Norman wordt in beslag genomen door geheimzinnige telefoontjes en afspraken. Hij zal toch geen maîtresse hebben? En wat houdt Claudia op haar beurt bezig, welk geheim bewaart zij voor haar gezin?
Hilarisch en barmhartig tegelijk schetst Mendelson dit typisch joodse familiedrama met een weergaloze plot waarbij zij moeiteloos alle registers bespeelt om een bestseller van dit boek te maken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C.. Mendelson - In Tijden Van Ongehoorzaamheid