Julia Blackburn - Crooked staircase

Schrijver:
Titel: Crooked staircase
ISBN: 9789024524167
Uitgever: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe de meisjes Garcia hun accent kwijtraakten is de kroniek van het gezin Garcia de la Torre, dat door de politieke situatie in de Dominicaanse Republiek, waar generaal Rafael Leonidas Trujillo zijn schrikbewind voert, wordt gedwongen hun geboorteland te ontvluchten. Carlos, Laura en hun vier dochters proberen een nieuw bestaan op te bouwen in de Verenigde Staten, maar door het verlies van hun persoonlijke bezittingen, status, familie en vrienden voelen ze zich ontheemd. In plaats van de verwachte vrijheid en veiligheid zijn er in Amerika nieuwe vijanden als racisme, klassen strijd en onbegrip. De vierzusjes - Carla, Sandra, Yolanda en Sofia - dromen van hun zelfstandigheid. Ze worden volwassen in een vreemde maatschappij. Ze komen in opstand tegen hun ouders, doorbreken taboes en zetten hun eerste schreden op het liefdespad, maar ze slagen er niet in zich los te maken van hun tirannieke vader en hun rijke Dominicaanse verleden.

Julia Atrarez is geboren in de Dominicaanse Republiek. Op tienjarige leeftijd vluchtte ze met haar ouders naar de Verenigde Staten, vlak voor Trujillo werd vermoord. Hoe de meisjes Garcia kun accent kwijtraakten beschrijft het verhaal van de generatie van Julia Alvarez zelf, van jonge mensen uit een exotische cultuur die zich aan moeten passen aan andere normen en zeden. Eerder verscheen van haar In de tijd van de vlinders.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Julia Blackburn - Crooked staircase