D.M. Lloyd-Jones - Lloyd-Jones, D.M.-Predikers en prediking

Schrijver:
Titel: Lloyd-Jones, D.M.-Predikers en prediking
ISBN: 9789033601873
Uitgever:
Bijzonderheden: Predikers en Prediking is een vermaard en praktisch boek waarin D. Martyn Lloyd-Jones ons handreikingen doet over een thema dat door hem op geen enkele andere wijze zo duidelijk werd besproken. Van Godswege kreeg de christelijke kerk de prediking...
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Predikers en Prediking is een vermaard en praktisch boek waarin D. Martyn Lloyd-Jones ons handreikingen doet over een thema dat door hem op geen enkele andere wijze zo duidelijk werd besproken.
Van Godswege kreeg de christelijke kerk de prediking. Kerk, gemeente en prediking horen onlosmakelijk bij elkaar en de Kerk des Heeren bestaat bij de gratie van de prediking. Door de prediking wordt zij onderhouden, in leven gehouden en gevoed. Onthoud de kerk de prediking, zij zal door gebrek aan voedsel sterven.
Zie het hoofd van de Kerk, Jezus Christus, tijdens Zijn wonen en werken op deze aarde. Alles staat in het teken van Zijn prediking. In scherpe bewoordingen wijst Lloyd-Jones hen terecht, die voor de prediking een vervangingsmiddel zoeken: de mens, in zijn uiterst trieste bestaan, heeft de prediking van het Woord nodig voor tijd en eeuwigheid.
Welk een schone arbeid voor de prediker, die dit Woord van vrije genade mag verkondigen. Een arbeid, waar Lloyd-Jones zeer diep op ingaat en het eigen vlees niet spaart. Hij wijst naar grote, begenadigde predikers, die Goddelijke warmte en gloed uitstraalden, die als een kaars voor Christus opbrandden en stelt in alle eerlijkheid de vraag: ’’Waar is thans de bewogenheid die in het verleden de prediking zozeer kenmerkte? Waarom kennen de predikers van deze tijd zo weinig gedrevenheid? De Waarheid is toch niet veranderd? Geloven de predikers van deze tijd die Waarheid nog? Worden wij er nog door gegrepen? Heeft zij ons in de diepte en in de hoogte gebracht, waardoor wij onszelf mochten kwijtraken in liefde en aanbidding?”
Lloyd-Jones gaat voor niets en niemand aan de kant in dit uiterst belangrijke boek, gedreven als hij is door het hem verleende mandaat van de prediking: ”Gij zult Mijn getuigen zijn.”
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

D.M. Lloyd-Jones - Lloyd-Jones, D.M.-Predikers en prediking