W.J. Ouweneel - Ouweneel, W.J.-Helden in de vroege kerk (nieuw)

Schrijver:
Titel: Ouweneel, W.J.-Helden in de vroege kerk (nieuw)
ISBN: 9789043516211
Uitgever:
Bijzonderheden: Helden uit de vroege kerk van Willem Ouweneel is een deel in de Bijbelstudieserie Horen zien geloven; deze uitgave is inclusief DVD.  Wat kom je tegen als je met Willem Ouweneel door Turkije reist? Je ontmoet Lucas, Maria, Polycarpus, en nog meer...
Prijs: € 7,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Helden uit de vroege kerk van Willem Ouweneel is een deel in de Bijbelstudieserie Horen zien geloven; deze uitgave is inclusief DVD. 
Wat kom je tegen als je met Willem Ouweneel door Turkije reist? Je ontmoet Lucas, Maria, Polycarpus, en nog meer helden.
Fraai vormgegeven bijbelstudieboekjes
Gratis dvd met videofragmenten
Geschikt voor kringen en groepen
Op reis langs de wortels van de kerk. Aan de hand van negen boeiende personen uit de begintijd van de kerk zijn inspirerende en praktische bijbelstudies samengesteld. Bij elke bijbelstudie hoort een videofragment op de bijgevoegde dvd: veel achtergrondinfo en schitterend beeldmateriaal
Helden uit kerkgeschiedenis en bijbelse tijd biedt een spannende kennismaking met bekende en onbekende helden. Een ontmoeting die je niet onberoerd laat.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

W.J. Ouweneel - Ouweneel, W.J.-Helden in de vroege kerk (nieuw)