Ds. B. Labee - 978903363187 - Labee, Ds. B.-Waarover hebben we

Schrijver:
Titel: Labee, Ds. B.-Waarover hebben we het?
ISBN: 9789033631870
Uitgever:
Bijzonderheden: Waarover hebben we het?-Gedachten over catechisatie, door ds. B. Labee, predikant van de Gereformeerde Gemeente te Veenendaal.  Elke week, vanaf september tot Pasen, worden onze jongeren verwacht op catechisatie. Waarover hebben we het dan eigenl...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Waarover hebben we het?-Gedachten over catechisatie, door ds. B. Labee, predikant van de Gereformeerde Gemeente te Veenendaal. 
Elke week, vanaf september tot Pasen, worden onze jongeren verwacht op catechisatie. Waarover hebben we het dan eigenlijk?
In dit boekje aandacht voor de catechisant, de catecheet, de leerstof bij het catechetisch onderwijs, de catechisatielessen en de taak van ouders en kerkenraad. Ook enkele bijzondere vormen van catechisatie, zoals gehandicaptencatechese, huwelijkscatechese, belijdeniscatechese en lidmatencatechese komen aan de orde.
Ds. B. Labee (1968) is vanaf 2008 predikant van de gereformeerde gemeenten. Daarvoor was hij werkzaam in het onderwijs als groepsleerkracht en later als docent Sociaal Agogische Vaardigheden en Methodiek.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. B. Labee - 978903363187 - Labee, Ds. B.-Waarover hebben we het?