B. Hooghwerff - Hooghwerff, B.-Zegen op de Veluwe (nieuw)

Schrijver:
Titel: Hooghwerff, B.-Zegen op de Veluwe (nieuw)
ISBN: 9789033132254
Uitgever:
Bijzonderheden: Zegen op de Veluwe, herinneringen aan geestelijke oplevingen, beschreven door B. Hooghwerff aan de hand van een oud handschrift.  Enkele jaren geleden werd op de Veluwe een oud handschrift ontdekt. Dit document bevat waardevolle informatie over h...
Prijs: € 23,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Zegen op de Veluwe, herinneringen aan geestelijke oplevingen, beschreven door B. Hooghwerff aan de hand van een oud handschrift. 
Enkele jaren geleden werd op de Veluwe een oud handschrift ontdekt. Dit document bevat waardevolle informatie over het geestelijk leven in deze streek. B. Hooghwerff vult dit aan met informatie uit andere in vergetelheid geraakte bronnen.
Zo wordt in dit boek iets weergegeven van het zegenrijke werk van Gods Geest op de Veluwe. In plaatsen als Ede, Elburg, Elspeet, Nunspeet en Oldebroek vonden geestelijke oplevingen plaats, die niet zonder vrucht zijn gebleven.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

B. Hooghwerff - Hooghwerff, B.-Zegen op de Veluwe (nieuw)