Phyllis McDowell - Basic Acryl

Schrijver:
Titel: Basic Acryl
ISBN: 9789021337609
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion Uitgevers
Bijzonderheden: 2de Hands - Goede Staat / Hardcover / 1ste druk / 2007 / 128 pagina's / Nederlands / 9789021337609
Prijs: € 10,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wat u moet weten om beter te gaan schilderen Praktische tips en inspirerende voorbeelden om uw schilderijen tot leven te brengen
Materialen en technieken Vingeroefeningen zetten u ertoe aan om uw materialen door middel van de basistechnieken (zoals het mengen van kleuren) uit te proberen en helpen u om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Projecten
Gemakkelijk te volgen projecten laten stap voor stap zien wat u moet doen. Zij demonstreren de belangrijkste technieken om heldere kleuren en tinten en een succesvolle compositie te krijgen.

Galeris
Inspirenede schilderijen illustreren verschillende benaderingen tot stillevens, landschappen en figuren om u te helpen een heel eigen stijl te ontwikkelen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Phyllis McDowell - Basic Acryl