Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Gees R. van Hemert - Visserij op Zeeuwse grond. 5 jaar Blauwe R

Schrijver:
Titel: Visserij op Zeeuwse grond. 5 jaar Blauwe Revolutie
Taal: Nederlands
Uitgever: Provincie Zeeland, 2012
Bijzonderheden: Hardcover gebonden (NIEUWSTAAT ), 24,5 x 24,5 cm., 167 pag., illustraties (veel kleurenfoto's)
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In opdracht van Provincie Zeeland ging ik de zomer van 2011 gewapend met camera en notitieblok op pad. De opdracht luidde: inventariseer en beschrijf de innovatieve ontwikkelingen in aquacultuur en visserij, binnendijks en buitendijks.

De zoektocht leidde naar initiatiefnemers van allerlei pluimage: vissers, kwekers, onderzoekers en pioniers. Ze zijn bezig met vernieuwingen in de wilde visserij. Ze zijn op zoek naar nieuwe kweekvormen in het buitenwater en in de binnendijkse aquacultuur. Ze verbreden de basis van hun bedrijf of vernieuwen de afzet en consumentenbenadering. Mosselkwekers, boeren en onderzoekers werken samen om te onderzoeken of je mosselen, algen of zeegroenten (zeekraal, lamsoren, zeekool) op zilte akkers kunt kweken. Zeevissers proberen met technisch vernuft platvis op een vriendelijke manier van de zeebodem op te vissen. Viskwekers proberen met hulp van onderzoekers in zoutwaterbassins pootvis op te kweken tot consumptievis.

De hoeveelheid vernieuwende initiatieven in de Zeeuwse aquacultuur en visserij bleek verbluffend. Het aantal pagina’s van het te maken boek moest verdubbeld worden om alles in beeld te kunnen brengen. In augustus 2012 werd het boek “Visserij op Zeeuws grond, 5 jaar Blauwe Revolutie” gepresenteerd. Bent u geïnteresseerd?
Verder lezen

Stokroosboeken uit Zutphen

particulier

Logo Stokroosboeken

Mailtjes die via Boekwinkeltjes worden verzonden komen nog wel eens in de SPAM terecht. Controleer ook hier svp. Alle boeken worden zorgvuldig omschreven. Verzendtarief brievenbuspakjes Nederland per post.nl. (thans euro 3,95). Pakketpost wordt verzonden voor euro 6,25.
Voorheen Antiquariaat de Stokroos. 25 jaar ervaring, maar wegens pensionering nu als particulier nog steeds met boeken in de weer. Grote algemene voorraad van prima kwaliteit. Accent op boeken over planten, dieren en geschiedenis. Wij verzenden onze boeken dagelijks. De boeken worden verpakt in een bubbeltjesfolie enveloppe of in een doos(je).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.