Wasch, Karel - Dylan Thomas

Schrijver:
Titel: Dylan Thomas
ISBN: 9789060384428
Taal: Nederlands
Uitgever: Vrij Geestesleven/Indigo
Bijzonderheden: 1998, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Dylan Thomas (1914-1953), geboren en getogen in Wales, verwierf met zijn magische, bezwerende gedichten en ruige verhalen als jonge man al nationale roem. De door hem verzorgde radiorubriek over literatuur was in Engeland razend populair. Zijn voorleessessies in de VS, begin jaren vijftig, trokken bomvolle zalen. Thomas was ook een tragisch mens - een kunstenaar die de kunst van het leven slecht afging. Tegen twee dingen had hij geen verweer: alcohol en populariteit. Hij zou eraan bezwijken. Stravinsky componeerde een In Memoriam voor Thomas, de Beatles beelden hem af op de hoes van hun Sgt. Peppers-album, Robert Zimmerman leende zijn voornaam en werd beroemd als Bob Dylan.

Over Dylan Thomas zijn meer dan 45 biografieën geschreven. Zijn geboortehuis in Swansea vormt een toeristische trekpleister. In Laugharne verwijzen bordjes naar 'The Boathouse' waar hij woonde, en leidt een wandelroute naar zijn graf.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wasch, Karel - Dylan Thomas