Diverse auteurs - Heidestein 1968-2015

Schrijver:
Titel: Heidestein 1968-2015
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Vrienden van Heidedal
Bijzonderheden: Inclusief 2 kleurenfoto's A4 'Vierdaagse Heidestein' 2010 en 2011 - Hardcover, in mooie staat
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Toen mijn oom en tante in de zestiger jaren als één van de eerste bewoners naar Heidestein verhuisden op of rond hun 65ste levensjaar en ik kennis maakte met het, in mijn ogen zeer moderne en luxe gebouw, kon ik niet bevroeden dat ik nu dit voorwoord voor dit herinneringsboek zou zitten schrijven.

Heidestein herbergde in die jaren meer dan honderd ouderen, die over het algemeen nauwelijks zorg nodig hadden. Nu zo'n vijftig jaar later is de visie rondom de zorg voor ouderen helemaal veranderd. In principe wordt er nu van uitgegaan dat ouderen met een lichtere zorgbehoefte zoveel mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving thuis blijven wonen, waar dan door de thuiszorg (gelukkig ook door Vilente) zorg op maat geboden wordt. Voor ouderen met een zwaardere zorgbehoefte wordt wel huisvesting in een verpleeghuis geboden, maar helaas was Heidestein daar niet meer langer geschikt voor. Daarom is het de bedoeling om op de locatie Beekdal de komende tijd een nieuw verpleeghuis te gaan bouwen wat aan alle eisen van deze tijd zal gaan voldoen en wat weer een warm "thuis" voor onze bewoners zal gaan worden.

Afscheid nemen van ons vertrouwde Heidestein doet zeker pijn en doet ons clan ook met weemoed terugdenken aan een tijd van volop activiteiten in en rondom Heidestein. Beroemd was de jaarlijkse bazaar, waar bijna de gehele bevolking van Renkum en Heelsum voor op de been kwam. Ook de kunst exposities in het huis waren "beroemd" en gaven aan dat Heidestein open stond voor vernieuwingen en een ontmoetingsplek was voor veel bewoners van Renkum en Heelsum. De bewoners en natuurlijk ook de medewerkers en vrijwilligers waren dan ook heel trots op hun huis en gelukkig is dat zo gebleven ondanks alle veranderingen in de zorg en de toenemende gemiddelde leeftijd van onze bewoners en de daaraan gekoppelde zwaardere zorgvraag.

Met het boek dat voor u ligt hopen wij iets van de bijzondere sfeer van "ons" Heidestein in de vorm van foto's blijvend aan u mee te geven. Het is goed om het nu door te bladeren, maar zeker de komende tijd het zo af en toe weer op te pakken en hopelijk met heel veel genoegen aan de bijzondere tijd die u als bewoner, medewerker en vrijwilliger heeft beleefd terug te denken. Daarom heel veel lees- en kijkplezier toegewenst.

Namens de Stichting Vrienden van Heidedal, Henk Valkhof, voorzitter
Verder lezen

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Diverse auteurs - Heidestein 1968-2015

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Doornweerdje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Doornweerdje
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Duoshop
    Kamer van Koophandel nummer: 09174375
    NL818444071B01
    www.doornweerdje.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Doornweerdje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Doornweerdje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Doornweerdje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.