Ardagh, P. / Vendel, E. van de - Het leuke weetjes stripboek vo

Schrijver:
Titel: Het leuke weetjes stripboek voor jonge lezers & Het weetjes stripboek voor jonge lezers & Draken met stekkers en andere stripgedichten & Sofie en de pinguïns
Taal: Nederlands
Uitgever: Brussel: Manteau / Amsterdam: Querido
Bijzonderheden: 2015, 176 pp., kleur ills. gebonden, hard cover, perfecte staat / 2010, 48 pp., kleur, gebonden, soft cover, perfecte staat / 2010, 169 pp., kleur ills., gebonden, hardback, perfecte staat
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vier superleuke strip leesboeken van hoog niveau die het leesplezier en de weetgierigheid van kinderen enorm verhogen. Samen voor 15 euro. Maar ze zijn ook apart verkrijgbaar:

- Sofie en de pinguïns (E. van de Vendel) - verkoopprijs 5 euro
- Het leuke weetjes stripboek voor jonge lezers (vanaf 8 jaar) - verkoopprijs 5 euro
- Het weetjes stripboek voor jonge lezers (vanaf 8 jaar) - verkoopprijs 5 euro
- Draken met stekkers en andere stripgedichten (E. van de Vendel) - verkoopprijs 5 euro

Welke dino had veren (maar kon niet vliegen)? Waarom zweef je in de ruimte? Hoeveel slagen per dag klopt je hart? Waarom is het winter en zomer?

Verhaaltjes in stripvorm zijn de ideale manier om jonge kinderen veel te doen lezen, met plezier! Er zijn de korte tekstjes, de visuele ondersteuning van de tekeningen en natuurlijk de nodige dosis humor. Al deze ingrediënten vind je terug in dit fantastische Weetjes-stripboek. Treed binnen in de wereld van Tommy en zijn hond Mottenbal en beleef leesplezier van de bovenste plank. En kom alles te weten over dinosaurussen, hoe ons lichaam functioneert of maak een leerrijke reis door de ruimte!

Gedichten en strips zijn een heerlijke combinatie. In 'Draken met stekkers' schreef Edward van de Vendel de gedichten en Floor de Goede maaktede strips. Over gevaarlijke muggen-oma's, vuurspuwende föhns, een vakantiehondje en een geheimzinnige glazen deur...
Edward van de Vendel (Leerdam, 1964) groeide als oudste van drie kinderen op in een echt onderwijsgezin: zijn vader was hoofd van een christelijke basisschool en zijn moeder was kleuterjuf. Na de middelbare school in Culemborg, waar hij lid was van het schoolcabaret en liedjes ging schrijven, studeerde hij aan de Pedagogische Academie en richtte hij samen met anderen een eigen school op in Heemstede. Vier jaar lang was hij daar directeur, toen wilde hij zelf weer voor de klas en ging hij lesgeven op een school in De Groeve. Van de Vendel woont nu in Rotterdam. Hij geeft gastcolleges op de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht, geeft lezingen over zijn eigen werk en hij schrijft: gedichten, toneel, jeugdromans en non-fictie.
Zijn eerste gedichten schreef hij tijdens zijn studie. Hij publiceerde ze in de Blauw Geruite Kiel, de jeugdbijlage van Vrij Nederland. In 1996 verscheen zijn eerste bundel, Betrap me. Voor Gijsbrecht, de bewerking van het drama van Vondel uit 1637, ontving hij in 1999 de Gouden Zoen en ook zijn eerste jongerenroman, De dagen van de bluegrassliefde, werd bekroond met de Gouden Zoen. Dom konijn werd in 2001 bekroond met een Zilveren Griffel. Ons derde lichaam werd bekroond met een Gouden Zoen en voor Opa laat zijn tenen zien ontving hij een Zilveren Griffel.

Het boek 'Sofie en de pinguïns' kreeg in 2011 de Pluim van de Senaat van de Kinderjury.
Sofie houdt van pinguïns. Van hoe ze lopen, hoe ze kijken, hoe ze piepen... Sofie breekt haar arm. Net als haar vader en moeder allebei in het buitenland zijn. Maar Donny, de oppas, is er wel. Samen met hem en haar drukke vrienden Billie en Timmie beleeft Sofie een spannend én grappig pinguïn-avontuur! Dit is een boek vol met extraatjes: tekeningen op elke bladzijde, stripjes, een liedje en de gekste bijzonderheden over pinguïns, die toch echt waar zijn.
Verder lezen

Wijds Uitzicht uit Exloo

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ardagh, P. / Vendel, E. van de - Het leuke weetjes stripboek voor jonge lezers & Het weetjes stripboek voor jonge lezers & Draken met stekkers en andere stripgedichten & Sofie en de pinguïns

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wijds Uitzicht

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wijds Uitzicht
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wijds Uitzicht een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wijds Uitzicht vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wijds Uitzicht kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.